Raskaana olevat -verkkovalmennus tuleville äideille

Raskaana olevat - kurssi tuleville äideille tarjoaa runsaasti tietoa kehossasi tapahtuvista muutoksista, sekä käytännön treeni- ja ravinto-ohjeita, jotta sekä sinä että kohdussa kasvava vauvasi voisitte mahdollisimman hyvin.  

Kurssin opeilla lisäät tietämystäsi raskausajan turvallisesta liikunnasta ja terveellisestä ravinnosta, sekä kehossasi tapahtuvista muutoksista. Valmistaudut myös asiantuntijoiden ohjeiden avulla synnytykseen ja vähennät mahdollista jännitystäsi ja suhtaudut luottavaisin mielin tulevaan.

Etenemme kurssilla pikkuhiljaa, omaa kehoa kuunnellen. Teemme huomioita ravinnon suhteen ja lisäksi liikumme tavalla, joka samalla vahvistaa, mutta myös auttaa kehoa mukautumaan raskauden tuomiin fysiologisiin muutoksiin. 

Annamme tilaa sekä kehossa että mielessä tapahtuville muutoksille ja valmistaudumme ottamaan tulevan synnytyksen vastaan rennoin ja luottavaisin mielin. Kurssin tavoitteena on auttaa sinua voimaan raskauden aikana mahdollisimman hyvin ja olemaan vahva niin fyysisesti kuin henkisestikin ottamaan tuleva synnytys vastaan.

Harjoitukset on helppo sovittaa arkeen ja voit treenata missä ja milloin sinulle parhaiten sopii.

Kurssin sisältö

Viikko 1 - Liikunta ja ravitsemus raskauden aikana
Viikko 2 - Hyvä ryhti & Ravitse keho ja mieli virkeäksi
Viikko 3 - Korsetti kuntoon & laadukkaat proteiinin ja rasvan lähteet
Viikko 4 - Liikettä koko keholle & helposti hyvää lautaselle
Viikko 5 - Mielen hyvinvointi, kehon kuunteleminen ja hyvää tekevä liike

Valmentajat

Valmentajina ja tukenasi toimii äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer ja Nordic Fit Maman perustaja, Riina Laaksonen sekä kätilö, sairaanhoitaja ja äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer Tiina Murdoch.

Kurssi kestää 5 viikkoa ja voit osallistua sille missä tahansa vaiheessa raskauttasi, kunhan sitä on vielä 5 viikkoa jäljellä. Kurssin harjoituksista on hyötyä ihan alkuraskaudesta lähtien aina synnytyksen alkamiseen saakka.  Kurssi alkaa heti sen ostettuasi. Kurssin aikana saat ohjeita liikkumiseen, ravintoon ja rentoutumiseen / synnytykseen valmistautumiseen kolmena päivänä viikossa. Edellisiin harjoituksiin pääset palaamaan takaisin koko kurssin ajan ja saat myös ladattua kaikista kurssin liikkeistä kätevän liikepankin omalle koneellesi. 


"Olemme mukanasi jokaisella askeleella ja toivomme, että kanssamme saat kaiken tarvittavan tiedon kehosi muutoksista sekä siitä, millä tavoin voit itse luoda vauvallesi parhaan mahdollisen kasvuympäristöön."
- Riina & Tiina 

"Nordic fit maman kurssi tuleville äideille oli iloinen yllätys harmaaseen alkuraskauteen. Olen ihmisenä sellainen, että tykkään etsiä tietoa asioista ja välillä minua harmittaa miten hataralla lähdepohjalla netin raskausinfot on. Kurssi on tarjonnut minulle paljon tietoa jota olisin varmasti kaivannut jo ensimmäisessä raskaudessa. Kätilön osuudet ovat olleen ihanan informatiivisia ja minua ilahdutti lähteiden käyttö faktojen pohjana, myöskin se, että taustalla puhuu vuosien ammattitaito toi luottamusta kurssin sisältöä kohtaan. Kurssin etuna on myös mahdollisuus kysyä moduulien jälkeen mieltä askarruttavia asioita.

Pahoinvoinnista johtuen en ole päässyt koko alkuraskaudesta juurikaan liikkumaan ja pakko myöntää, että myös kurssin treenit ovat saaneet odottaa. Nyt kun olen vihdoin saanut itseni elävien kirjoihin, on minulla liikepankki tulostettuna, jonka olen jakanut kahteen treeniin. Näitä voin sitten hyvillä mielin tehdä kerran tai kahdesti viikon aikana. Irtisanoin salijäsenyyteni loppuraskaudeksi ja olen ajatellut tehdä kehonpainoharjoittelua kotona ja ulkona. Näin kolmen kuukauden liikkumattomuuden jälkeen minusta on turvallista ajatella, että minulla on todellisten ammattialaisten suunnittelemat liikkeet valmiina, näin voin turvallisin mielin aloittaa taas lihaskuntoharjoittelun ja samalla valmistaa vartaloani tulevaa synnytystä ja palautumista ajatellen."
- Emma, poika 3v ja toinen lapsi tulossa

Valmennuksen hinta 89 euroa, osta klikkaamalla tästä.

HUOM! VOIT MAKSAA MYÖS LIIKUNTAEDULLA.
Meille käy maksuvälineinä Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak. 

Smartum-saldo, Edenred, ePassi & Eazybreak:
Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta palveluntarjoajaksi Nordic Fit Mama. Maksa suoritus ja lähetä kuitti/ruutukaappaus ostosta sähköpostitse info(at)nordicfitmama.fi Sinulle lähetetään paluupostissa linkki valmennukseen.

Smartum- tai muut fyysiset setelit:
Voit lähettää allekirjoitetut setelit ja tiedon minkä kurssin haluat ostaa postitse osoitteeseen:

Riina Laaksonen / Nordic Fit Mama
Purjeentekijänkuja 5 A
00210 Helsinki
Laita asiasta meiliä info(at)nordicfitmama.fi. Kun setelit ovat perillä, sinulle lähetetään linkki valmennukseen.

Liity Nordic Fit Mama yhteisöön