Esittelyssä Nordic Fit Maman valmentajat

Riina Laaksonen, valmentaja ja  Nordic Fit Maman perustaja

"Olen äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer, ravintovalmentaja ja life coach. Kiinnostukseni äitiysliikuntaan alkoi saatuani kaksi lasta hyvin pienellä ikäerolla ja sen seurauksena kärsittyäni itse vatsalihasten erkaantumasta. Olen kuntouttanut omaa kehoani ja auttanut lukemattomia muita naisia kuntoutumaan sekä treenaamaan turvallisesti ja syömään terveellisesti raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen.

Valmennusfilosofiani on kokonaisvaltainen, mikä tarkoittaa sitä, että huomioon otetaan aina liikunta, ravinto, lepo ja mieli, sillä yhtä ei voi erottaa muista. Nykyajan suorituskeskeisyys näkyy selvästi ihmisten elämässä sekä treeni- ja syömiskäyttäytymisessä ja haluan osaltani tuoda myös lempeyttä ja oman kehon kuuntelua jokaisen elämään. Näistä lähtökohdista, sekä halustani auttaa lähtee myös yritykseni Nordic Fit Maman toiminta sekä yhteistyöhankkeet hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa.

Itse yrittäjänä ja kolmen lapsen äitinä huomaan selvästi, kuinka oma hyvinvointi heijastuu kaikkialle. Ruuhkavuosista huolimatta järjestän omalle hyvinvoinnille ja liikunnalle aikaa, sillä saan sen moninkertaisesti takaisin hyvänä energiana ja jaksamisena ja pidempänä pinnana arjessa."

Riina toimii valmentajanasi Kuntouta keskivartaloa sekä Raskaana olevat -verkkovalmennuksissa. 

 

Tiina Murdoch

"Olen kätilö, sairaanhoitaja, äitiysliikuntaan perehtynyt personal trainer ja ravintovalmentaja (2018). Olen kulkenut kätilönä yli 8 vuoden matkan äitien ja perheiden rinnalla raskauden ja elämänkulun eri vaiheissa. Monta pientä ihmettä olen saanut auttaa maailmaan ja saanut olla läsnä hetkessä, joka on meille kaikille unohtumaton.

Kätilön työ sekä naisten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen ovat minulle sydämen asia. Lisäksi olen aina rakastanut liikuntaa ja sen myötä perehtynyt intohimoisesti hyvinvoinnin eri osa-alueisiin. Neljän lapsen äitinä tiedän kuinka elämänkaaren eri vaiheet asettavat haasteita fiksuun ravitsemukseen, liikuntaan ja lepoon. Haluan auttaa äitejä ja perheitä voimaan paremmin.

Äitiysliikunta on kuulunut luonnollisena osana kätilön työhöni erityisesti äitiysneuvolassa ja sairaaloiden äitiyspoliklinikoilla työskennellessäni. Omat raskaudet ja vatsalihasten erkauman kuntouttaminen veivät minut entistä syvemmälle aiheen pariin.

Rakkaudesta kätilön työhön ja liikuntaan syntyi yritykseni Kokonaisuus ja tiemme Riinan kanssa kohtasivat. Meitä yhdistää sama intohimo ja valmennusfilosofia kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, omaa kehoa lempeästi kuunnellen. Mahtavaa olla kurssin välityksellä läsnä myös sinulle ja perheellesi. Autan sinua ammattitaidollani, henkilökohtaista kokemustani ja viimeisintä tutkimustietoa hyödyntäen."

Tiina Murdoch on mukana valmentajana sekä Kuntouta keskivartalo että Raskaana olevat verkkovalmennuksissa.

 

Liity Nordic Fit Mama yhteisöön