by Riina Laaksonen January 03, 2018 2 min read

Suomen neuvolajärjestelmä sekä äitiysterveydenhuolto ovat huipputasoa ja lapsikuolleisuus pienimpiä maailmassa (lähde: tilastokeskus). Suomi on tunnettu maailmalla korkeatasoisesta koulutuksestaan sekä hyvinvointipalveluistaan ja pian osaamisestamme pääsevät nauttimaan myös äidit Suomen rajojen ulkopuolella.

Naisen keho käy raskauden aikana läpi suuria muutoksia. Synnytyksen jälkeen keho ei välttämättä automaattisesti palaudu ennalleen, vaan hyvin usein raskaus ja synnytys jättävät jälkensä naisen vartaloon. Lisäksi saattaa viedä aikaa tulla sinuiksi uuden elämäntilanteen kanssa.

 

Raskauden jälkeiseen kuntoutumiseen ja vauva-arkeen apua verkkopalvelusta

Tekes-rahoitteinen Nordic Fit Mama on raskausliikuntaan erikoistuneen Personal Trainerin, Riina Laaksosen kehittämä äitien verkkovalmennuskonsepti, jossa yhdistetään Suomen parhaat tiedot äitien valmentamisesta sekä innovatiivinen teknologiaosaaminen.

”Kaikki lähtee omista kokemuksistani ja vatsalihasten erkaantumasta, mitä kuntouttaessani tein kaikki mahdolliset virheet, mitä tehdä voi. Tämän vuoksi haluan nyt viedä tietoa mahdollisimman laajalle.”, sanoo Laaksonen.

 

Virtuaalivalmentaja tavoittaa missä tahansa

Suomessa äitejä on valmennettu verkossa jo kaksi vuotta, kansainvälisille markkinoille Nordic Fit Mama suuntaa isosti vuonna 2018. Suomessa valmennuksen kävijämäärät ovat kasvaneet jatkuvasti ja valmennus tavoittaa jo tuhansia äitejä. Virtuaalivalmentajan saa käyttöönsä missä ja milloin tahansa ja kannustus vauva-arjessa ja uudessa elämäntilanteessa on hyvin arvokasta.

”Olemme satsanneet paljon tuotekehitykseen ja saimmekin upean tunnustuksen valmennuksellemme ja suomalaiselle palvelumuotoilulle marraskuussa 2017, kun Nordic Fit Mamalle myönnettiin Design from Finland –merkki.”, kertoo Laaksonen. ”Nordic Fit Mama edustaa hienosti uusia toimialoja, joilla palvelumuotoilulla on luotu lisäarvoa niin yritykselle itselleen kuin erityisesti palvelun käyttäjille. On todella mahtavaa olla tukemassa innovatiivisia palveluita, joiden avulla on mahdollista viedä suomalaista huippuosaamista maailmalle”, toteaa merkkejä myöntävän Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala

”Nordic-lähestymistapa tuo esiin sekä Suomen luonnon, että maailman huipun äitiysterveydenhuoltomme. Kaikki kurssin videot ja kuvat on kuvattu luonnossa, luoden rauhallisen, ainutlaatuisen tunnelman koko kurssille. Tällä tavalla toteutettua valmennuskonseptia ei tällä hetkellä ole missään muualla maailmassa.”, kertoo Laaksonen.


 

 

** Lehdistötiedote julkaistiin 3.1.2018 ** 

 

Riina Laaksonen
Riina LaaksonenAlso in Artikkelit

Lääkärin näkökulma - Heikentynyt lantionpohja altistaa laskeumalle ja aiheuttaa monenlaista vaivaa
Lääkärin näkökulma - Heikentynyt lantionpohja altistaa laskeumalle ja aiheuttaa monenlaista vaivaa

by Nordic Fit Mama July 11, 2019 4 min read

Lantionpohjan ongelmien syntymisen ehkäisy ja jo ilmenneiden ongelmien hoito on erittäin tärkeää, sillä tiedetään hyvin, että lantionpohjan vaivat voivat merkittävästi laskea naisen elämänlaatua ja työkykyä. Lantionpohjan vaivat myös usein rajoittavat naisen aktiivisuutta muillakin elämän osa-alueilla (esim. urheiluharrastukset ja seksielämä).
Lue lisää
Seksuaalisuus pikkulapsiaikana
Seksuaalisuus pikkulapsiaikana

by Riina Laaksonen July 01, 2019 2 min read

Pikkulapsiarki on parisuhdetta ja sen seksuaalisuutta koetteleva vaihe. Uuden vauvan tulo muuttaa perheen dynamiikkaa. Synnyttäneelle äidille tilanne on myös uusi kehollisesti. Oma keho saattaa tuntua vieraalta eikä kehosta huolehtimiseen aina riitä aikaa tai voimia. Etenkin jos nainen itse ei koe omaa kehoaan viehättäväksi ja hyväksytyksi, on sitä vaikea hyväksyä myöskään kumppanilta. 
Lue lisää
LEHDISTÖTIEDOTE: Riina Laaksonen the Nordic Startup School Best Startup Reward -voittaja
LEHDISTÖTIEDOTE: Riina Laaksonen the Nordic Startup School Best Startup Reward -voittaja

by Riina Laaksonen June 26, 2019 1 min read

“Yrittäjyys ei ole työtä. Se on osa minua”, Riina sanoo. Nordic Fit Mama on syntynyt hänen halustaan auttaa ihmisiä olemaan terveempiä ja voimaan paremmin. Hän tuntee vaikeuksienkin keskellä kiitollisuutta siitä, että hänellä on tähän mahdollisuus.

Lue lisää

Liity Nordic Fit Mama yhteisöön